Σχετικά με Εμάς

Η e-fota.gr είναι μια Ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2002 με κύριο αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού - ηλεκτρονικού υλικού, από το 2022 και μετέπειτα η εταιρεία αρχίζει την ενασχόληση με το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce).

Σκοπός της εταιρείας μέσα από συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τους μεγαλύτερους Έλληνες προμηθευτές του κλάδου, αλλά και με δικές της εισαγωγές από επιλεγμένους επώνυμους οίκους του εξωτερικού, είναι η απόλυτη ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της σύγχρονης Ελληνικής αγοράς καθώς και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον Έλληνα επαγγελματία και καταναλωτή σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές χωρίς υποχωρήσεις στην ποιότητα.

Η e-fota.gr μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της τόσο στο Τμήμα Πωλήσεων όσο και στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, είναι σε θέση να παρέχει τις εξατομικευμένες εκείνες λύσεις που θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, με γνώμονα μια βασική αρχή η οποία είναι να βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή πριν αλλά και μετά την πώληση.

Ενδεικτικά η προϊοντική γκάμα που διαθέτει η e-fota.gr συμπεριλαμβάνει λαμπτήρες LED, φωτιστικά επαγγελματικού και οικιακού χώρου, ηλεκτρολογικό, ηλεκτρονικό και βιομηχανικό υλικό, συστήματα ασφαλείας, λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, προϊόντα τεχνολογίας, λύσεις θέρμανσης, έξυπνες συσκευές και άλλα πολλά.

e-fota.gr: Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι το Νο 1 προϊόν μας

ΕΔΡΑ: ΑΓΧΙΑΛΟΥ 39-41,
ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΚ 69133

Τηλεφωνικό κέντρο:

2531 10 07 99 


ΦΑΞ: 2531100799


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@e-fota.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: grammateia@e-fota.gr
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ: logistirio@e-fota.gr
ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: payments@e-fota.gr
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: support@e-fota.gr
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: orders@e-fota.gr
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: prosfores@e-fota.gr
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: epistrofes@e-fota.gr


Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός που μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εάν έχετε δηλώσει "παραλαβή από το κατάστημα" κατά την παραγγελία σας είναι:

Δευτέρα - Σάββατο: 09:00 - 14:30*ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ