Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με τη χρήση της υπηρεσίας ΕΛΤΑ Courier ή με την χρήση κάποιας μεταφορικής εταιρείας ανάλογα τον όγκο του δέματος και την περιοχή.

 

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 16:00 επεξεργάζονται αυθημερόν, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους εντός 24-48 ωρών στην Ελλάδα. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές και ορισμένους νησιωτικούς προορισμούς ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

 

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 16:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται την προσεχή Δευτέρα.

 

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

 

Για την αποφυγή δικής σου ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχεις προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

 

Έξοδα Αποστολής:

Για αποστολή της παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα ισχύουν τα εξής:

— Για αγορές άνω των 100,00€, η αποστολή γίνεται δωρεάν.

— Για αγορές κάτω των 100,00€ η αρχική επιβάρυνση για αποστολή είναι 5.00€ συν 2.00€ για την υπηρεσία της αντικαταβολής. (Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι ογκώδες, η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ογκομετρική πολιτική της Ελτα Courier)

 

Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα μεταφορικά.

 

Για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση.

 

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση sales@e-fota.gr, για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.